Μέση Αξιολόγηση 4.94 / 5
5/5
7 114 Προβολές

Αντιρυτιδική κρέμα με άμεσο αποτέλεσμα κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος

Μια νέα αντιγηραντική φόρμουλα σχεδιασμένη για να καταπολεμά τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, παρέχοντας ανόρθωση χωρίς τη χρήση νυστέρι. Τώρα σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΕΑΝ

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας (από 18 έως 69 ετών), δεν περιέχει γλουτένη και δεν έχει αντενδείξεις. Στην πραγματικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς και όσους βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

2 Συσκευασία με 89€

2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ

29€

Γρήγορα! Η προσφορά λήγει σήμερα.22 October 2024
+367.941 Θετικές Κριτικές
4.6/5

Πληρωμή κατά την Παράδοση

Μόνο Μετρητά

Δωρεάν Αποστολή σε 24 Ώρες

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

ο Lifting Eye Gel είναι μια επαναστατική κρέμα για το πρόσωπο και τον λαιμό, σχεδιασμένη να δρα άμεσα στις σακούλες και τις ρυτίδες, εμπλουτισμένη με τη θρεπτική και αναζωογονητική δράση του Υαλουρονικού Οξέος.

Σχεδιασμένη για να ενισχύει τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυσης, αυτή η κρέμα δρα μέσω τριών συνδυασμένων δράσεων:

  • Μείωση των ρυτίδων
  • Αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας
 

Το Lifting Eye Gel® αποτελείται από ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το Βούτυρο Καριτέ και το Υαλουρονικό Οξύ, που προσφέρουν αποδεδειγμένα και ασφαλή αποτελέσματα χωρίς κανένα κίνδυνο αντενδείξεων ή αλλεργικών αντιδράσεων. Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο φόρμουλα, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσετε μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ LIFTER GEL

Το Lifting Eye Gel είναι μια κρέμα πανεύκολη στη χρήση. Χρειάζονται μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σας για μια φυσική φροντίδα του δέρματος και άμεση αναζωογόνηση. 1️⃣ Πάρτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος από την πρακτική συσκευασία. 2️⃣ Εφαρμόστε το στο πρόσωπο. 3️⃣ Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.

Ποιος είμαι εγώ για να τα λέω όλα αυτά;

«Συχνά οι πελάτες μου που έρχονται για ένα “λίφτινγκ” με ρωτούν αν αυτές οι επεμβάσεις μπορούν να αποφευχθούν. Η μόνη δυνατή απάντηση είναι σίγουρα το Lifting Eye Gel, το οποίο, χάρη στον συνδυασμό Βούτυρου Καριτέ και Υαλουρονικού Οξέος, προσφέρει ασφαλή αποτελέσματα χωρίς καμία αντένδειξη και χωρίς την ανάγκη επικίνδυνης χειρουργικής επέμβασης! Χρησιμοποιούμε αυτό το προϊόν με μεγάλη επιτυχία στους ασθενείς μας εδώ και μήνες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΜΕΣΟΥ LIFTING?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, ξεμένουμε επίσημα από το Lifter Gel. Συνιστάται να κάνετε την παραγγελία το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
27

+367.941 Ικανοποιημένοι Πελάτες ΔΕΝ Μπορούν να Κάνουν Λάθος!​

Fotis Harrakis

Αξιολόγηση 4,5 / 5
4.5/5
«Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη από την κρέμα Lifter Gel! Έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό είναι το πρώτο που μου έχει δώσει τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετά από μόλις δύο εβδομάδες χρήσης, παρατήρησα σημαντική μείωση των ρυτίδων μου και το δέρμα μου φαίνεται πολύ πιο λαμπερό και τονωμένο. Είναι μια ελαφριά κρέμα που απλώνεται ευχάριστα, και μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι έχει ένα απαλό άρωμα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά μια αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας αντιρυτιδική κρέμα!»

Diogenis Antonoglou

Αξιολόγηση 4,5 / 5
5/5
«Το Lifter Gel είναι η αντιρυτιδική κρέμα που επιτέλους έλυσε τα προβλήματα του δέρματός μου! Μετά από ένα μήνα χρήσης, οι ρυτίδες μου είναι ορατά μειωμένες και το δέρμα μου είναι απίστευτα πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση στο δέρμα. Έχει γίνει ένα απαραίτητο μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας ομορφιάς και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ Lifter Gel που μου χάρισες ένα νεανικό και λαμπερό δέρμα!»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ

Δεδομένου ότι το Αυθεντικό Lifter Gel είναι ένα κατοχυρωμένο προϊόν με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, εκατοντάδες "έξυπνοι" πωλούν πλαστά προϊόντα με παρόμοιο όνομα, πολύ συχνά κινεζικής παραγωγής, που είναι επίσης επιβλαβή για το σώμα. Προς το παρόν υπάρχει μόνο ένας μοναδικός τρόπος για να αγοράσετε το αυθεντικό Lifter Gel και αυτός είναι μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο. Κάθε άλλος ιστότοπος είναι ψεύτικος. Η επιλογή της πώλησης μόνο μέσω τηλεφωνικής συμβουλευτικής είναι επίσης μαρτυρία της σοβαρότητας της εταιρείας.

Προσφορά σε Εξάντληση

Παραγγείλτε τώρα με Έκπτωση 75%!
89
29 €
  • 2X Lifter Gel
  • Δωρεάν συνεννόηση με ειδικό
  • Εγγύηση Ικανοποιήθηκε ή Επιστράφηκε
  • Γρήγορη αποστολή 24 ώρες
  • Πληρωμή κατά την παράδοση
ULTIMI PEZZI

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Μόνο για σήμερα 22 October 2024

Αγοράστε Skin Lifter τώρα με 75% έκπτωση

Hours
Minutes
Seconds
ACQUISTA ORA<br>Ultimi 3 Rimasti a 49€ !

Αποστολή 10€ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
27

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας προσφέρουμε και δερματολογική συνεννόηση με ειδικό ΔΩΡΟ αξίας 100 ΕΥΡΩ

Κάνοντας κλικ στην “Ολοκλήρωση αγοράς” επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει τα cookies και τα πολιτική απορρήτου και ότι έχετε διαβάσει “όροι και προϋποθέσεις”

Sotto Sconti

Προϊόντα για όλους

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Questo sito non fa parte del sito web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc. Le immagini prodotto presenti su questa pagina di vendita sono solo a scopo illustrativo. Pertanto il prodotto ricevuto e gli eventuali omaggi potrebbero variare a seconda della disponibilità in magazzino. Questo sito contiene prodotti a marchio che dispongono di tutte le autorizzazioni necessarie per essere utilizzati a fini promozionali. Questo sito promuove prodotti venduti tramite un sistema di affiliazione e i prodotti presenti in questa pagina sono promossi dal nostro sito in cambio di una commissione.

©2023 Sotto Sconti. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.