KIT DE IARNA COMPLET PENTRU GEAMURI

Kit complet pentru curatarea si intretinerea masinii in sezonul rece.

Pachetul promotional include:

319 lei

199 lei

CEL MAI SIMPLU, MAI RAPID ȘI MAI EFICIENT MOD DE A CURĂȚA SI INTRETINE

RAIN SHIELD acoperă porii microscopici ai parbrizului cu o peliculă invizibilă, neaderentă, super-alunecoasă, care reduce contactul cu ploaia, lapovița, ninsoarea, insectele și murdăria. Stropii de ploaie sunt spulberați de vânt de pe parbrizul mașinii aflate în mișcare, mărind considerabil vizibilitatea, siguranța şi confortul conducătorilor auto. Protejează parbrizul, iar datorită neaderenței, gheața, insectele şi depunerile din trafic sunt înlăturate mai ușor.

De-Icer este o soluţie special concepută pentru dezgheţarea rapidă a suprafeţelor vitrate ale automobilelor. Produsul topeşte eficient gheaţa, asigură o bună vizibilitate şi previne reformarea cristalelor de gheaţă în urma evaporarii substanţei. Nu atacă suprafeţele automobilelor. Este recomandat a se folosi pentru parbriz, geamuri laterale, lunetă, oglinzi şi faruri, la temperaturi de până la -40°C.

KITUL COMPLET DE IARNA?

Ce spun clienții noștri

Alex G.
Recenzie: 4,9/5
5/5
Am achiziționat recent kitul complet de iarnă pentru mașină, care include un spray pentru protecție împotriva apei pe geamuri și o soluție pentru dezghețarea instantanee a acestora. Sunt extrem de mulțumit de performanța acestor produse! Spray-ul pentru protecție împotriva apei a făcut minuni în zilele ploioase, asigurându-mi o vizibilitate clară și eliminând nevoia frecventă de a folosi ștergătoarele. În plus, soluția de dezghețare instantanee a geamurilor este pur și simplu magică în diminețile reci de iarnă. Nu mai stau minute în șir să aștept să se dezghețe geamurile, deoarece această soluție face treaba în câteva secunde. Recomand cu încredere acest kit tuturor șoferilor care doresc o experiență sigură și fără griji în sezonul rece.

Lucian T.

Recenzie: 4,9/5
5/5
Kitul complet de iarnă pentru mașină cu spray-ul de protecție împotriva apei și soluția de dezghețare instantanee a geamurilor este cu adevărat remarcabil. Am fost inițial sceptic în privința eficacității acestor produse, dar au depășit cu mult așteptările mele. Spray-ul de protecție face ca apa să se scurgă rapid de pe geamuri, asigurând o vizibilitate clară în orice condiții meteorologice. În plus, soluția de dezghețare instantanee este incredibilă în zilele friguroase, economisindu-mi timp prețios dimineața. Este un investiție mică pentru beneficii semnificative în siguranța și confortul de condus în timpul iernii. Recomand cu căldură acest kit tuturor șoferilor preocupați de condițiile meteo dificile.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A COMANDA

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Întrebări frecvente

Livrarea va fi făcută în 1-3 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Pentru acest produs, expedierea este GRATUITĂ, dar pentru o perioadă limitată.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

Sottosconti

Produse pentru toți

PAGAMENTO SICURO

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023 Sotto Sconti. Toate drepturile rezervate.