POPUST OD 50% AKTIVIRAN! PLAĆANJE PRILIKOM DOSTAVE

Bežični ručni usisavač

recenzija korisnika
4.6/5

Ako tražite usisavač koji možete ponijeti bilo gdje, onda je ovaj mini bežični usisavač najbolji izbor. Oduševit će vas svojom malom težinom i snažnim motorom. Brzo i jednostavno usisajte svaki skriveni prostor!

( 10/1050 Potražnja za ovaj proizvod je velika! )

39€

UMJESTO 89€

Za Samo 39€

Preporučeno od strane naših kupaca!

2 GODINE
JAMSTVA

BESPLATNA PREMIUM PODRŠKA
24 \ 7

PLAĆANJE
DOSTAVOM

Idealno za dezinfekciju tipkovnice vašeg ureda, vašeg automobila, vaših sofa u samo nekoliko trenutaka. Za spremanje u torbi ili ladici.

Osim što savršeno pristaje za pospremanje automobila, ovaj ručni usisivač idealan je i za čišćenje kućanstva, od sofe do spavaće sobe.

Ovaj suhi usisavač ima funkciju usisavanja i puhanja, ne samo da usisava prašinu, već i otpuhuje prašinu, lišće ili krhotine iz vašeg automobila ili gdje god želite. Također vrlo korisno kada morate napuhati balone ili gumenjake.

Bežični usisavač ne smeta kabelima. Možete očistiti gdje god želite. Može lako očistiti stepenice, kuhinje, automobile ili teško dostupne kutove. Torba za nošenje omogućuje brzo pohranjivanje usisavača nakon upotrebe. Bežična veza i pohrana savršeno zadovoljavaju potrebe praktične prenosivosti.

Za Samo 39€

VIŠE MLAZNICA

Zgrabite široku usisnu glavu za veće površine, dugu mlaznicu za rukovanje dubokim, nezgodnim kutovima i ne zaboravite promijeniti četku za komplicirano, detaljno čišćenje.

POSAO ČIŠĆENJA BEZ NAPORA

Za Samo 39€

Mišljenja zadovoljnih kupaca

Vjeruje nam više od 20,345 zadovoljnih kupaca!

5/5
Kupnja potvrđena
Ivan F.
“Proizvod je točno onakav kakav je opisan. Preporučam ozbiljnog prodavača!
5/5
Kupnja potvrđena
Marko U.
“Evo ga, jako jako lijepo i dobro radi svoj posao”

VAŽNA OBAVIJEST

Zbog velike potražnje, službeno nam ponestaje Bežični ručni usisivač preporučamo naručiti što je prije moguće

13

KOMADI DOSTUPNI

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

ZA NARUDŽBU ISPUNITE OBRASCE SA SVOJIM PODATKIMA

Klikom na “Završi kupnju” potvrđujete da ste pročitali kolačića i politike privatnosti te da ste pročitali odredbe i uvjete “odredbe i uvjeti”

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Sotto Sconti. Sva prava pridržana.