PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

parfum cu feromoni

Valutazione Media 4.94/5
4.6/5

Parfumul cu feromoni revoluționar care vă va aduce pe oricine doriți.

ATRAGE ATENȚIA, CREEAZĂ CONEXIUNI ȘI CREȘTE ÎNCREDEREA

149 RON

+ LIVRARE GRATUITA

PRET VECHI 249 RON

100% SATISFĂCUT

ASISTENȚĂ
GRATIS 24 \ 7

PLATĂ SIGURĂ
LA LIVRARE

CUCEREȘTE PE CINE VREI TU
DECLANȘEAZĂ DORINȚA
STIMULEAZĂ CREIERUL

APLICARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Este potrivit pentru aplicarea pe toate părțile corpului pentru a elibera feromonii necesari pentru a cuceri pe oricine doriți. Este excelent pentru a crea conexiuni și pentru a atrage atenția asupra ta și poate fi pulverizat și pe pereți, mobilier, hârtie, documente și aparate.
Primul parfum cosmetic care a dus la succes! Stimulează imediat receptorii persoanei de lângă tine.

DE CE SĂ ÎNCERCI PARFUMUL CU FEROMONI?

149 RON

+9724 Clienți satisfăcuți

5/5
Cumparator Verificat
Maria N., Bucuresti
“Aveam chef de o schimbare de parfum. Am optat pentru această marcă (intrigată și de efectul așa-numitelor feromoni). Livrare precisă și rapidă👌 perfectă. Parfum foarte bun care durează multe ore. Efectul este garantat, de fiecare dată când trec printre oameni observ că toți se întorc și se uită la mine. Atrag atenția mult mai mult decât înainte!”
5/5
Cumparator verificat

Francesca M , Brasov

“Este un produs grozav, după o singură pulverizare a parfumului observi imediat că oamenii sunt conștienți de prezența ta. Ei te caută, iar tu creezi imediat empatie. Ușor de utilizat. Livrare foarte rapidă.”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de PARFUM CU FEROMONI vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

13

PRODUSE DISPONIBILE LA PRET REDUS

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A COMANDA

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

PAGAMENTO SICURO

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Questo sito non fa parte del sito web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc. Le immagini prodotto presenti su questa pagina di vendita sono solo a scopo illustrativo. Pertanto il prodotto ricevuto e gli eventuali omaggi potrebbero variare a seconda della disponibilità in magazzino. Questo sito contiene prodotti a marchio che dispongono di tutte le autorizzazioni necessarie per essere utilizzati a fini promozionali. Questo sito promuove prodotti venduti tramite un sistema di affiliazione e i prodotti presenti in questa pagina sono promossi dal nostro sito in cambio di una commissione.

©2023 Sotto Sconti. Tutti i diritti riservati.