Politika isporuke

INFORMACIJE O DOSTAVI

Proizvode dostavljamo na području cijele Hrvatske ali i inozemstva.
Vaša se narudžba može poslati na adresu po vašem izboru (kuća, posao itd. – ne poštanski pretinac). Obično šaljemo unutar 24 sata za većinu artikala i oko 72 sata za određene artikle. Vrijeme dostave jasno je navedeno u trenutku kupnje. Vrijeme isporuke je obično 2-3 radna dana.

TROŠKOVI DOSTAVE
Kao i obično, pošiljke uključuju ekspresnu uslugu, troškove prijevoza, praćenje pošiljke i potpis prilikom isporuke kako bi se osiguralo stanje robe.

Nudimo besplatnu dostavu za odabrane proizvode i plaćenu dostavu za ostale kategorije proizvoda. Nakon izvršene narudžbe bit ćete kontaktirani i obaviješteni o cijeni dostave.

Povratak

Da biste vratili proizvod, morate ga poslati na: {fizičku adresu}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako primite povrat, trošak povratne dostave bit će odbijen od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje je potrebno da zamijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti vraćeni artikl.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 Sotto Sconti. Sva prava pridržana.