Politika dostave

INFORMACIJE O POŠILJANJU

Izdelke dostavljamo po vsej Italiji pa tudi v tujino.

Vaše naročilo lahko pošljete na naslov po vaši izbiri (dom, služba itd. – ne poštni predal). Običajno pošljemo v 24 urah za večino izdelkov in približno 72 ur za določene izdelke. Časi dostave so jasno objavljeni ob nakupu. Čas dostave je običajno 2-3 delovne dni.

STROŠKI POŠILJANJA

Kot običajno pošiljke vključujejo hitro storitev, stroške prevoza, sledenje pošiljke in podpis ob dostavi, da se zagotovi stanje blaga.

Ponujamo brezplačno dostavo za izbrane izdelke in plačano dostavo za druge kategorije izdelkov. Po oddaji naročila vas bomo kontaktirali in vam sporočili ceno pošiljanja.

Vračila

Če želite izdelek vrniti, ga morate poslati na: {physical address}.

Sami boste odgovorni za plačilo stroškov pošiljanja za vračilo vašega predmeta. Stroški pošiljanja so nepovratni. Če prejmete vračilo, bo strošek povratne pošiljke odštet od vašega vračila.

Odvisno od tega, kje živite, se lahko čas, v katerem zamenjani izdelek doseže, razlikuje.

Če vračate dražje izdelke, lahko razmislite o uporabi sledljive storitve pošiljanja ali nakupu zavarovanja pošiljanja. Ne jamčimo, da bomo prejeli vrnjeni artikel.

Sotto Sconti

Izdelki za vsakogar

UPORABNE POVEZAVE

Dostava

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. To spletno mesto ni del spletnega mesta Facebook ali Facebook Inc. Prav tako tega spletnega mesta na noben način NE podpira Facebook. FACEBOOK je blagovna znamka družbe FACEBOOK, Inc. Slike izdelkov na tej prodajni strani so samo za ilustracijo. Zato se lahko prejeti izdelek in morebitna darila razlikujejo glede na razpoložljivost na zalogi. To spletno mesto vsebuje izdelke blagovnih znamk, ki imajo vsa potrebna dovoljenja za uporabo v promocijske namene. To spletno mesto promovira izdelke, ki se prodajajo prek partnerskega sistema, in izdelke, predstavljene na tej strani, promovira naše spletno mesto v zameno za provizijo.

©2023 Sotto Sconti. Vse pravice pridržane.