PLATĂ SIGURĂ LA LIVRARE

STORCATOR PROFESIONAL CU TEHNOLOGIA AVANSATĂ

Nota medie 4.94/5
4.6/5

LA DOAR 179 Lei

+ livrare gratuita

PRET VECHI 319 LEI

Utilizează tehnologia avansată pentru a extrage sucul din fructe și legume fără a compromite substanțele nutritive esențiale.

reducere 45% la doar
179 lei

2 ANI
GARANȚĂ

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

CUM FUNCTIONEAZA

Introducere: Bucățile pregătite de fructe și legume sunt introduse în camera de stoarcere a storcatorului. Aici, un sistem de râșniță si cuțit rotativ mărunțește și desface ingredientele pentru a elibera sucul. Extragere: Sucul obținut este separat de pulpa și fibrele insolubile prin intermediul unei site si a unui filtru. Acest proces permite să se obțină un suc clar și fără resturi, bogat în nutrienți. Colectare: Sucul extras este direcționat către un recipient sau un pahar, în timp ce pulpa rămasă este colectată în altă parte pentru a fi eliminată ulterior sau folosită în alte rețete.

ACEASTĂ OFERTĂ SE APROPIE DE SFÂRȘIT

179 Lei

CALITATE SUPERIOARĂ REZISTENȚĂ PREMIUM

Eficiență și Viteză: Cu un motor puternic și un sistem de stoarcere rapidă, acest storcator vă permite să preparați băuturi proaspete în câteva secunde. Gata cu timpul pierdut în pregătirea ingredientelor sau în curățarea complicată a echipamentului. Cu noul storcator, sănătatea vine la pachet cu eficiența.
Versatilitate: Indiferent dacă doriți un suc delicios, un smoothie cremos sau chiar lapte de migdale proaspăt, storcatorul profesional poate face totul. Cu accesorii suplimentare, puteți crea o varietate infinită de rețete sănătoase, adaptate gusturilor dumneavoastră.

ACEASTĂ OFERTĂ SE APROPIE DE SFÂRȘIT

  • 1 Storcator profesional
    DOAR 179 Lei
  • În numerar la livrare
  • 30 zile de garanție de returnare a banilor
  • Livrare GRATUITĂ în 24-48 de ore
  • Garanție de 2 ani pentru produs
  • Servicii post-vânzare

179 LEI

+9724 Clienții mulțumiți nu pot greși!

5/5
Achiziție verificată

Alex, 50 Ani, Bucuresti

“Am cumpărat recent Storcatorul și sunt extrem de impresionat de performanța sa. Este ușor de folosit și oferă rezultate excelente într-un timp foarte scurt. Am fost impresionat de cât de eficient este în extragerea sucului din fructe și legume; pulpa rămâne complet uscată, ceea ce înseamnă că obținem maximul de nutrienți din fiecare ingredient.”
5/5
Achiziție verificată
Mihai, 45 Ani, Cluj-Napoca
“Sunt extrem de mulțumit de Storcator. Funcționează impecabil și într-un timp incredibil de scurt extrage sucul din fructe și legume. îl recomand cu încredere tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sănătatea”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de STORCATOR PROFESIONAL vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

13

PRODUSE DISPONIBILE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Sotto Sconti

Produse pentru toti

Produsele recomandate pe acest site sunt vândute sub afiliere, astfel încât sotto sconti nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice cerere de rambursare sau alte probleme legate de produsele achiziționate prin intermediul sotto sconti, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial.

Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Prin completarea formularului de comandă și apăsarea butonului “TRIMITE COMANDA”, acceptați condițiile descrise în prezentul document.

©2023 Sottosconti. Tutti i diritti riservati.