ΠΡΟΩΘΗΣΗ 50% ΈΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ!

Επαγγελματικός κόφτης λαχανικών

Μέση βαθμολογία 4.94/5
4.6/5

Ο κόφτης λαχανικών με 8 αξεσουάρ που έχει κλέψει την καρδιά όλων. Πρακτικός, μικρός και συμπαγής, αλλά ισχυρός, μπορεί να κόψει, να τεμαχίσει και να καθαρίσει κρέας, λαχανικά, σπόρους και φρούτα.

39 €

ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ 119 €

Παραγγείλτε σήμερα και λάβετε το εύκολα στο σπίτι σας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ PREMIUM
ΔΩΡΕΑΝ 24 \ 7

ΠΛΗΡΩΜΗ
ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εξοικονομεί χρόνο στην κουζίνα

Ο νέος ηλεκτρικός κόφτης λαχανικών 4 σε 1 κόβει, ψιλοκόβει, αναμειγνύει και τεμαχίζει οποιοδήποτε είδος λαχανικών σε χρόνο μηδέν, φτιάχνοντας φαγητά ή ροφήματα που είναι υγιεινά για την για τον οργανισμό. Χάρη στις 8 διαφορετικές βούρτσες κοπής του είναι ικανός να κόβει τα λαχανικά όπως τα θέλετε, από μικρότερα κομμάτια αν θέλετε να φτιάξετε μια μινεστρόνε ή μια νόστιμη σούπα μέχρι ελαφρώς μεγαλύτερα κομμάτια αν θέλετε να τα τηγανίσετε ή να τα ψήσετε στη σχάρα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ατσάλι ABS, η ανοξείδωτη λεπίδα του κόβει τα λαχανικά σε λίγα λεπτά, εύκολα πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

39€

Γιατί ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΟΠΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ;

Κατάλληλο για λαχανικά και κρέας

Χάρη στην ισχυρή λεπίδα του, πετυχαίνει πολύ καλά τον κιμά και τα λαχανικά, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για να ψιλοκόβει σπόρους και να τους προσθέτει σε μινεστρόνε ή χειμερινές σαλάτες.

Φορητός ηλεκτρικός τεμαχιστής λαχανικών

Ο κόφτης λαχανικών με 8 αξεσουάρ που έχει κλέψει την καρδιά όλων. Πρακτικός, μικρός και συμπαγής, αλλά ισχυρός, μπορεί να κόψει, να τεμαχίσει και να καθαρίσει κρέας, λαχανικά, σπόρους και φρούτα. Απλά πατήστε το μικρό κουμπί και ο κόφτης λαχανικών ξεκινά και σε λίγα λεπτά όλα είναι έτοιμα. Ασύρματο, επαναφορτίζεται γρήγορα με USB.

ΑΓΟΡΆΖΟΝΤΑΣ ΣΉΜΕΡΑ ΘΑ ΛΆΒΕΤΕ

39 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

Λόγω της λαϊκής ζήτησης, εξαντλούμε επίσημα τον ηλεκτρικό κόφτη λαχανικών Συνιστούμε να κάνετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό

21

ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΡΉΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΎΚΟΛΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ολοκλήρωση αγοράς” επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική cookies και απορρήτου και ότι έχετε διαβάσει τους “όρους και προϋποθέσεις”.
Αυτός ο ιστότοπος δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με οποιονδήποτε τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Αυτός ο ιστότοπος δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με οποιονδήποτε τρόπο. Το FACEBOOK είναι εμπορικό σήμα της FACEBOOK, Inc. Οι εικόνες των προϊόντων σε αυτή τη σελίδα πωλήσεων είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, το προϊόν που παραλαμβάνεται και τυχόν δώρα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επώνυμα προϊόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος προωθεί προϊόντα που πωλούνται μέσω ενός συστήματος θυγατρικών και τα προϊόντα σε αυτή τη σελίδα προωθούνται από τον ιστότοπό μας με αντάλλαγμα μια προμήθεια.

©2023 Sotto Sconti. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.