Prosečna ocena 4,94 / 5
5/5
5 114 Pogledi

VENISAL®

Inovativni tretman za uklanjanje proširenih vena u samo nekoliko aplikacija bez operacija

4,000.00 RSD

2,000.00 RSD

+9724 Pozitivne kritike
4.6/5

Pažnja! Specijalna ponuda od 2.000,00 dinara uz besplatnu dostavu 24/48h i pouzećem ISTECE DANAS!

Plaćanje pouzećem

Samo gotovinu

Besplatna dostava u roku od 24 sata

Opasnost od proširenih vena

Mnogi pacijenti veruju da su proširene vene samo kozmetički problem, pa stoga ne čine ništa da spreče pogoršanje situacije, pokrivaju problematična mesta odećom.

Tromboza Krvni sudovi postaju tanji i više se ne vide ispod kože. Koža se ošteti usled jakog krvarenja Trofični čirevi nastaju usled raznih problema sa cirkulacijom krvi i neuhranjenosti tkiva

Pažnja! Specijalna ponuda od 2.000,00 dinara uz besplatnu dostavu 24/48h i pouzećem ISTECE DANAS!

Vidljiv efekat od VENISAL

1. Normalizuje zapreminu krvnih sudova i protok krvi Varikostan utiče na mikrocirkulaciju u telu, pomaže u jačanju kapilara i smanjenju njihove propustljivosti
2. Krvni sudovi zarastaju i vaskularni čvorovi nestaju. Zbog toga se obnavlja cirkulacija krvi i time se stimuliše funkcija srca, mozga i creva

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog velike potražnje, zvanično nam ponestaje VENISAL®-a, preporučujemo da ga naručite što je pre moguće

KOMADI DOSTUPNI
27

„U roku od 21 dan ovo su postale moje noge!“

Počeo sam da se lečim sa VENISAL® i posle otprilike nedelju dana sam počeo da primećujem prve promene. Bol se postepeno smanjivao, otok je pao i moje noge su počele da se vraćaju u normalan izgled. Bio je to osećaj olakšanja i radosti koji ne mogu da opišem rečima. VENISAL® je mnogo više od jednostavne umirujuće kreme. To je potpuno i prirodno rešenje za lečenje proširenih vena. Ne samo da smanjuje bol i upalu, već takođe pomaže u poboljšanju opšteg zdravlja vaših vena. To je bezbedan, efikasan i ekonomičan način da se rešimo ovog problema koji može tako duboko uticati na naše živote.:

САСТОЈЦИ ВЕНИЗАЛЕ

DIVLJI KESTEN

Divlji kesten je lek poznat po svom delovanju protiv zadržavanja vode, otoka u nogama, uključujući proširene vene

Hamamelisa

 

DIVLJI KESTEN

 

Efekat proizvoda korak po korak

 
1. OBNAVLJANJE NORMALNOG FUNKCIONISANJA VASKULARNIH VENTILA Razvoj proširenih vena karakteriše abnormalno suženje vena, što dovodi do stvaranja krvnih ugrušaka. U osnovi, cirkulacija krvi se kreće odozdo prema gore, od nogu do grudi. Sa stagnacijom, većina krvi ostaje u donjim ekstremitetima. Varikostan jača vaskularne ventile, normalizuje cirkulaciju krvi i obezbeđuje ishranu krvnih sudova.
2. JAČANJE STRUKTURE VENSKIH ZIDOVA Kod bolesti krvnih sudova, ćelije unutrašnjeg sloja krvnih sudova slabe, zidovi postaju tanji. Komponente kreme ojačavaju endotelni sloj i čine sudove stabilnijim i elastičnim. Krema ima pozitivan efekat na zidove vena.
3. OTKLANJANJE SINDROMA BOLA I NELAGODA Krv i trombotični ugrušci se nakupljaju u otečenim i upaljenim venama, što izaziva nelagodnost i utiče na kvalitet života. Mousse utiče na uzroke bolova, ovaj efekat traje dugo

Reč stručnjacima

„Glavne funkcije moussea su: smanjenje i ublažavanje bolova i simptoma, razređivanje krvi, toniranje i jačanje vena i sprečavanje stvaranja krvnih ugrušaka.

Komponente moussea garantuju dovoljan rezultat za prevenciju bolesti.

Da biste pronašli odgovarajući lek za proširene vene, trebalo bi da se upoznate sa sastojcima ovog proizvoda. Efekti ovog tretmana u potpunosti zavise od njegovih aktivnih komponenti.“

9724+ zadovoljnih kupaca NE MOGU da greše!​

Procena 5 / 5
5/5

Dok sam bila trudna imala sam proširene vene, štaviše, imam naslednu predispoziciju. Počeo sam da koristim Varikostan nadajući se da će mi pomoći. Posle nekoliko dana, otok se smanjio i za kratko vreme bol se smanjio. Sada su proširene vene stvar prošlosti. Ne postoji drugi bolji način da se reši ovaj problem za tako smešnu sumu! Toplo ga preporučujem svima!

Procena 4,8 / 5
4.7/5

Umoran sam od proširenih vena. Probao sam nekoliko stvari, ništa nije pomoglo. Takođe sam nosila hulahopke protiv varikoza kada je leto bilo vruće. Jednog dana moja ćerka mi je donela Varikostan mus. Počeo sam da koristim proizvod, ali da kažem istinu, nisam očekivao efekat. Međutim, danas je upotreba ovog musa za mene uobičajena praksa. I ovi rezultati su vredni toga!

reviewpic2.jpg
Procena 5 / 5
5/5

“Sada imam mnogo manje napetosti gledajući se u ogledalo i nosim suknje ili pantalone… Znam da su mi noge mnogo lepše i konačno mi nije neprijatno!!”

Procena 4,8 / 5
4.7/5

Moram da kažem istinu posle tri meseca, ja sam potpuno druga žena i samo se zahvaljujem veniali!
Toliko se poboljšavam da mogu samo da kažem hvala, hvala i hvala

ČUVAJTE SE PREVARA

Pošto je Original VENISAL® patentirani proizvod sa dokazanom delotvornošću, stotine „prevaranata“ prodaju proizvode nalik na tarot, uglavnom proizvedene u Kini, koji su takođe štetni za organizam. Trenutno postoji samo jedan način da se kupi "original venial". VENISAL® i putem telefonskog kontakta sa stručnim konsultantom. Svaki drugi sajt je lažan. Ozbiljnost kompanije pokazuje izbor da prodaje samo putem telefonskih konsultacija.

PONUDA SADA ISTROŠAVA

Naručite sada sa 75% popusta!
40000
2
000.00 RSD
  • VENISAL
  • Besplatne konsultacije sa stručnjakom
  • Garancija povrata novca
  • Ekspresna isporuka 24 sata
  • Platite prilikom isporuke
ULTIMI PEZZI

ZAŠTO ODABRATI VENIZAL?

SAVRŠENO TELO ZA 4 NEDELJE

NARUČIVANJE SADA JE JEDNOSTAVNO I BRZO

Samo danas 23 July 2024

Kupite VENISAL® sada uz 75% popusta

Hours
Minutes
Seconds
ACQUISTA ORA<br>Ultimi 3 Rimasti a 49€ !

poštarina 1,170.22 RSD BESPLATNO

KOMADI DOSTUPNI
27

Popunite formular da biste ga naručili

Cliccando “Completa l’acquisto” confermi di aver preso visione dei cookie e dell’informativa sulla privacy e di aver letto “termini e condizioni “termini e condizioni”

Mercato Promo

Prodotti per tutti

PAGAMENTO SICURO

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Questo sito non fa parte del sito web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc. Le immagini prodotto presenti su questa pagina di vendita sono solo a scopo illustrativo. Pertanto il prodotto ricevuto e gli eventuali omaggi potrebbero variare a seconda della disponibilità in magazzino. Questo sito contiene prodotti a marchio che dispongono di tutte le autorizzazioni necessarie per essere utilizzati a fini promozionali. Questo sito promuove prodotti venduti tramite un sistema di affiliazione e i prodotti presenti in questa pagina sono promossi dal nostro sito in cambio di una commissione.

©2023 Mercato Promo. Tutti i diritti riservati.

Česta pitanja

Da, da bismo garantovali veću udobnost i sigurnost nudimo pouzećem, možete platiti direktno kurirskoj službi kada stigne kod vas!

Dobićete proizvod za samo 24/48 sati od trenutka naručivanja!

APSOLUTNO NE! Dostava je potpuno anonimna i niko nikada neće saznati da ste naručili ove proizvode.

Copyright 2020 © - VENISAL- All rights Reserved